Coaching Bewust Eigen Wijs

Coach/Counselor Psycho Sociaal Therapeut Culemborg

Ik ben Renate van Bakel en ik heb gewerkt als personeelsadviseur. Een brede functie waar ik veel van mijzelf in kwijt kon. Gaandeweg kreeg ik steeds meer belangstelling voor de mens en zijn functioneren. Wat drijft mensen? Waarom doen ze de dingen die ze doen? Wat zorgt voor energie verlies en wat geeft hun kracht?

Ik heb Post HBO opleidingen gevolgd op het gebied van coachen en stress counseling. Modules biologische psychologie, psychopathologie, sociale psychologie, gezondheidspsychologie en arbeidspsychologie aan de open universiteit.

Ik heb cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van NLP, Mindfulness, Stressfysiologie en EFT en Medische Basis Kennis.

EFT voor partner relatie is de Emotionally Focused Therapie. (zie Relatietherapie)

EFT voor individuen is de Emotionele Vrijheid Technieken. (zie Stress Counseling)

Ik ben werkzaam als counselor voor een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het voorkomen van ziekte. Ik vind dat heel waardevol om te doen. Ik vind preventie een belangrijk thema in de gezondheidszorg. Het is veel beter om te voorkomen dat problemen en klachten zich opstapelen. Het geeft mij voldoening om als coach/counselor te mogen werken en mensen te begeleiden. Het is leuk om mensen te helpen zichzelf te helpen!