Coaching Bewust Eigen Wijs

Coach/Counselor Psycho Sociaal Therapeut Culemborg

Als coach ga ik samen met jou op zoek naar de aard en oorzaak van je probleem of klacht. Het eerste gesprek is het intake gesprek en dan formuleren we jouw vraag. Dit kan even duren want soms is er een vraag achter de vraag. Hierna formuleren we heldere afgebakende realistische doelstellingen.

Ik help je mee om je problemen en klachten helder te krijgen zodat je jezelf beter gaat begrijpen. Dit gebeurt door goed bij jouw belevingswereld, gedachten en gevoelens aan te sluiten. Hierdoor ontstaat veiligheid en vertrouwen. Door de juiste vragen te stellen wordt je probleem helder. Ik laat je de oplossingen in jezelf vinden om jouw problemen op te lossen. Zo ervaar je dat je weer krachtiger wordt. Dan ga je van overleven naar leven!

De bedoeling van het coachen is dat je uiteindelijk bewuste keuzes maakt die bij jou passen en dat je weer vitaler wordt.

Bij overmatige stress zal ik je laten zien hoe je in het dagelijkse leven een aantal dingen anders kunt gaan doen om de stress en spanning te verminderen.

Na het intake gesprek sluiten we een overeenkomst waarin doel, werkwijze, het aantal sessies en de kosten worden opgenomen.

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit vijf tot acht gesprekken van één uur.

Ik ben lid van NFG en RBCZ.