Coaching Bewust Eigen Wijs

Coach/Counselor Psycho Sociaal Therapeut Culemborg

Duur van het coaching/counseling traject

Uit ervaring leert de praktijk dat je ongeveer vijf tot acht gesprekken nodig hebt om weer goed op weg te zijn en zelfstandig door te gaan. Soms is het nodig om later in de tijd nog een aantal gesprekken te plannen. Samen kijken we wat voor jou nodig en haalbaar is.

Tarieven

Voor een afspraak trek ik een uur uit. Dit is voldoende om per sessie vooruitgang te boeken. Voor een individuele afspraak betaal je € 50. Relatietherapie met z’n tweeën kost € 60 voor één uur. Alle afspraken duren één uur zonder overige kosten. Betaling gaat contant of ter plekke via internet betaling of smartphone. Een afspraak voor een sessie kun je 24 uur van te voren kosteloos telefonisch afzeggen of verplaatsen. Bij geen gehoor spreek je jouw boodschap in. Bij afzeggen van de afspraak binnen 24 uur van te voren of niet verschijnen wordt het consult in rekening gebracht.

Kwaliteit

Bewust Eigen Wijs is aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ. De NFG staat voor de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Het is een landelijke vereniging en zij beheert het register van beroepsbeoefenaars. Daarnaast werkt de NFG aan permanente verbetering van deskundigheid en heeft een klachtenregeling. De permanente verbetering van deskundigheid gebeurt door jaarlijkse nascholing.

Vergoeding

Afspraken bij Bewust Eigen Wijs worden vaak (gedeeltelijk) vergoed. De vergoeding is altijd achteraf na betaling van de afspraak via de hieronder genoemde mogelijkheden. (zelf te regelen)

Zorgverzekeraar: Renate van Bakel is lid van de NFG. De zorgverzekeraars hebben de NFG erkend als complementaire beroepsvereniging en vergoeden vaak gedeeltelijk soms vanuit het basis zorgpakket maar vaker uit het aanvullende zorgpakket. De Facturen kun je dan opsturen of mailen. Het is altijd raadzaam om je zorgverzekeraar te mailen of je voor vergoeding in aanmerking komt.
Werkgever: vaak hebben werkgevers een budget voor coaching. Informeer bij de afdeling Personeelszaken of bij je leidinggevende.
UWV: informeer naar je mogelijkheden voor coaching

Mijn praktijk Bewust Eigen Wijs is aangesloten bij:

• KvK nummer 30287657
• NFG nummer 5911136783
• RBCZ (registertherapeut) nummer 809476R

Ik ben lid van NFG en RBCZ.